Unfriend ជូនដំណឹង គឺជាផ្នែកបន្ថែម ដែលអាចប្រើបាន ដោយឥតគិតថ្លៃ សម្រាប់ទាំង Chrome និង Firefox ដែល alerts អ្នកនៅពេលដែល នរណាម្នាក់ បាន unfriended អ្នក នៅលើ ហ្វេសប៊ុក ។ ព័ត៌មានជំនួយ ញៀន ពីដំបូង គ្របដណ្តប់ វាជា ផ្នែកបន្ថែម របស់ Chrome នោះទេប៉ុន្តែ វាជាការ ប្រែ ចេញ ដោយការមើល វ៉ិបសាយ ផ្នែកបន្ថែម របស់ អ្នកក៏ នឹងរកឃើញ ផ្នែកបន្ថែម របស់ Firefox ។ដោយគ្មាន ផ្នែកបន្ថែម ដូចជា Unfriend ជូនដំណឹង មួយដែល មាន គឺមិនមែនជា វិធីសាស្ដ្រ ស្មុគស្មាញ ក្នុងការ រកឃើញ ដែលបាន លុប ជាមិត្តភក្តិ អ្នក នៅលើ ហ្វេសប៊ុក មួយ។ តែ ពីរ វិធីសាស្រ្ត អាចរកបានពី ហ្វេសប៊ុក ដោយផ្ទាល់ គឺដើម្បី រកមើល តាមបញ្ជី មិត្តភក្តិរបស់អ្នក និងព្យាយាម ដោះស្រាយ ដែលបាន បាត់ ឬអ្នក អាចស្វែងរក នរណាម្នាក់ ជាពិសេស ប្រសិនបើ អ្នកសង្ស័យថា ពួកគេបាន លុប អ្នក។ វិធីសាស្រ្ត មិន ជាការ ងាយស្រួល ដែលអ្នកប្រើ និងអ្នកទាំងពីរ អាចទទួលយក ឡើង ដោយយុត្តិធម៌ មួយចំនួនទឹកប្រាក់ នៃការពេលវេលា របស់អ្នក។ដោយដំឡើង ផ្នែកបន្ថែម Unfriend បាន ជូនដំណឹង អ្នកនឹងរកឃើញ តំណ " ដែលបាត់បង់ មិត្ត " ត្រូវបានដាក់ នៅខាងលើ នៃបញ្ជី មិត្តភក្តិ របស់អ្នក។ តំណភ្ជាប់ បន្ទាប់ពី មាននរណាម្នាក់ បាន unfriended អ្នក នឹងរួមបញ្ចូលលេខ ដែលបង្ហាញ ថាតើ មានមនុស្សប៉ុន្មាននាក់ បាន unfriended អ្នក ថ្មី មួយ។

ចុចទីនេះដើម្បីសាកល្បង