​តើអ្នក​ចង់​រក្សា​ទុក​អ្វី​ទាំងអស់​នៅ​លើ​ហ្វេ​ស​ប៊ុ​ក​ដើម្បី​មើល​វា​នៅ​ពេល​ក្រោយ​? នេះ​គឺ​ជា​ព័ត៌មាន​ជំនួយ​ដ៏​សាមញ្ញ​មួយ​ដែល​ផ្តល់​ដោយ​ហ្វេ​ស​ប៊ុ​ក​។ មិន​រួម​បញ្ចូល​លក្ខណៈ​ពិសេស​នេះ​នៅពេល​ដែល​អ្នក​មើល​ក្រោយ​នៅ​លើ​មតិ​ ព័ត៌មាន​របស់​អ្នក​ហើយ​ក៏​ជា​អ្នក​មាន​ចំណាប់​អារម្មណ៍​ក្នុង​ការ​អាន​រឿង​ នេះ​នៅ​ពេល​ក្រោយ​បាន​, គ្រាន់​តែ​ទាំង​អ្នក​ចូល​ចិត្ត​ក្រោយ​ឬ​ចែក​រំលែក​នៅ​លើ​បន្ទាត់​ពេលវេលា​ ក្រោយ​របស់​អ្នក​។ បន្ទាប់​ពី​ថ្ងៃ​មួយ​ចំនួន​ឬ​ស​ប្តា​ហ៍​នៅ​ពេល​ក្រោយ​ដែល​អ្នក​ចង់​មើល​ ក្រោយ​ដូច​គ្នា​នេះ​, អ្នក​មាន​ដើម្បី​តាមដាន​កំណត់ហេតុ​នៃ​ការ​ចូលចិត្ត​របស់​អ្នក​តាម​រយៈ​ សកម្មភាព​ដែល​មាន​ទាំង​ស្រុង​ភារកិច្ច​ពេល​ដែល​ការ​ប្រើ​ប្រាស់​ដូច​ជា​អ្នក ​ដទៃ​ទៀត​បាន​ចូលចិត្ត​ប្រកាស​រួច​ទៅ​ហើយ​ផង​ដែរ​។ យើង​ត្រូវ​បាន​ទៀងទាត់​ពិនិត្យ​មើល​មតិ​ព័ត៌មាន​របស់​យើង​សម្រាប់​ការ​ធ្វើ​ ឱ្យ​ទាន់​សម័យ​ដោយ​ព័ត៌មាន​នេះ​មិត្ត​ភក្តិ​របស់​យើង​ចូលចិត្ត​ទំព័រ​ឬ​ ក្រុម​យើង​អាច​រក​ឃើញ​ទំនាក់ទំនង​ដ៏​សំខាន់​មួយ​ចំនួន​, វីដេអូ​និង​ព្រឹត្តិការណ៍​ដែល​យើង​ចង់​រក្សា​វា​ទុក​សម្រាប់​អាន​បន្ថែម​មើល ​និង​មើល​។ ឥឡូវ​អ្នក​អាច​រក្សា​ទុក​រឿង​មតិ​ព័ត៌មាន​របស់​អ្នក​នៅ​លើ​ហ្វេ​ស​ប៊ុ​ក​ជម្រើស​រក្សាទុក​ដោយ​។ អ្នក​អាច​មើល​ទាំង​អស់​ប្រកាស​បាន​រក្សា​ទុក​នៅ​ក្នុង​កន្លែង​តែ​មួយ​នៅ​លើ​ហ្វេ​ស​ប៊ុ​ក​។ ដូច្នេះ​នៅ​ទីនេះ​គឺ​ជា​របៀប​ដើម្បី​រក្សា​ទុក​ការ​ប្រកាស​នៅ​លើ​ហ្វេ​ស​ប៊ុ​ក​ដើម្បី​មើល​វា​នៅ​ពេល​ក្រោយ​។






អ្វី​ដែល​អ្នក​គួរ​តែ​ដឹង​ថា​សម្រាប់​រឿង​រក្សាទុក​នៅ​លើ​ហ្វេ​ស​ប៊ុ​ក

  • អ្នក​អាច​រក្សា​ទុក​តំណ​ភ្ជាប់​, វីដេអូ​, កន្លែង​, ភាពយន្ត​, តន្ត្រី​, សៀវភៅ​, កម្មវិធី​ទូរទស្សន៍​, ព្រឹត្តិការណ៍​និង​ប្រកាស​។
  • អ្នក​មិន​អាច​រក្សា​ទុក​ការ​ប្រកាស​និង​រូបថត​ដោយ​គ្មាន​តំណ​។
  • តែ​មួយ​គត់​ដែល​អ្នក​អាច​មើល​ទៅ​ជា​រឿង​រ៉ាវ​ដែល​បាន​រក្សា​ទុក​របស់​អ្នក​។

តើ​ធ្វើ​ដូចម្តេច​ដើម្បី​រក្សា​ទុក​ការ​រឿង​ហ្វេ​ស​ប៊ុ​ក​និង​មើល​វា​ក្រោយ

  1. សូម​ចូល​ទៅ​កាន់​ហ្វេ​ស​ប៊ុ​ក​របស់​អ្នក​មតិ​ព័ត៌មាន​និង​ជ្រើស​ធ្វើ​ឱ្យ​ទាន់​សម័យ​ស្ថានភាព​មួយ​ដែល​អ្នក​ចង់​រក្សា​ទុក​។



    សូម​ចុច​នៅ​លើ​ម៉ឺនុយ​ទម្លាក់​ចុះ​និង​ការ​រក្សា​ទុក​តំណ​នេះ​។ ប្រសិន​បើ​អ្នក​មិន​បាន​មើល​ឃើញ​ជម្រើស​នេះ​នៅ​ទីនេះ​, ចុច​លើ "ជម្រើស​បន្ថែម​។
    * អ្នក​ក៏​អាច​រក្សា​ទុក​តំណ​ភ្ជាប់​ដោយ​ផ្ទាល់​ពី​ការ​កំណត់ពេលវេលា​មិត្ត​ភក្តិ​ឬ​ទំព័រ​របស់​។
  2. នៅ​ពេល​ដែល​អ្នក​ចង់​មើល​តំណ​ដែល​បាន​រក្សាទុក​អ្នក​អាច​មើល​វា​បាន​ដោយ https://www.facebook.com/saved/ ឬ​ជម្រើស​រក្សាទុក​ពី​ជួរឈរ​ខាង​ឆ្វេង​នៃ​ទំព័រ​មតិ​ព័ត៌មាន​របស់​អ្នក​។


  3. អ្នក​នឹង​ឃើញ​ផ្ទាំង​ផ្សេង​គ្នា​នៅ​ទី​នេះ​សម្រាប់​ប្រភេទ​ផ្សេង​គ្នា​នៃ​ការ​ប្រកាស​អ្នក​បាន​ចែក​រំលែក​។
  4. អ្នក​អាច​លុប​ក្រោយ​ពី​ទំព័រ​ដែល​បាន​រក្សា​ទុក​ដោយ​ដាក់​កណ្ដុរ​របស់​អ្នក​ហើយ​ចុច​លើ​រូប​តំណាង​ឈើឆ្កាង​។ ក្រោយ​នឹង​នឹង​ចូល​ទៅ​ក្នុង​ទំព័រ​ប​ណ្ណ​សារ​។
  5. ប្រសិន​បើ​អ្នក​ចង់​លុប​ជា​រៀង​រហូត​ក្រោយ​ពី​ទំព័រ​ប​ណ្ណ​សារ​ណា​មួយ​ដែល​ បើក​ផ្ទ​​ាំង​ប​ណ្ណ​សារ​ដែល​បាន​ចុច '... ' នៅ​ក្បែរ​ប៊ូតុង​ចែក​រំលែក​ហើយ​ជ្រើស​លុប​។ អ្នក​អាច​មាន​ជម្រើស​មួយ​នៅ​ទីនេះ​សម្រាប់ unarchive នេះ​។